Crazy Machines

Crazy Machines evde asla deneyemeyeceğiniz fizik olaylarını gerçekleştirmeye yarayan ve beyninizin her bir kıvrımını çalıştıran bir oyun. Gerçek hayattan aklınıza gelebilecek bir çok araç var elinizin altında ve bunlarla o bölümde sizden istenilen görevleri yerine getiriyorsunuz.


Bir profesörün yanında çıraksınız veya buna benzer bir şey. Profesörün (sadece lafta :) ) desteğiyle bölümleri teker teker geçiyorsunuz (ne demek istiyorsun çifter çifter mi geçsinler. niye öyle diyorsun pop'ın bir yerinde birkaç bölüm atlanıyordu ya.).


Bölümleri geçmek için kullanabileceğiniz tek bir yöntem yok. Hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz kadar saçma ama işe yarar çözümler üretebilirsiniz. Örneğin yukarıdaki resimde görünen bölümde görev robotu karşıya geçirmekti ve kullanmak için bir antiyerçekimi aleti vardı ama ben ilk önce çarklarla bir köprü kurmayı denedim ve neredeyse başarıyordum.


Oyun (burada bahsedilen ve diğer sürümleri) WINE ile sorunsuz çalışıyor. Oyunun demo sürümünü ise buradan indirebilirsiniz. Son söz olarak oyunda mıknatıs da var, benim gibi mıknatıs severlere duyurulur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

Dinozorus

Amazing Studio