Humble Introversion Bundle'a Eklemeler

Güncellemesiz bir Humble Indie Bundle pek düşünülemez ve Humble Introversion Bundle da bir istisna değil buna. Ve ne iyidir ki her yerde güncellemenin bizdeki gibi çok değişik yan anlamları bulunmuyor.

Dün yapılan açıklamaya göre ortalamanın üzerinde ödeme yapan oyuncular Dungeons of Dredmor'a da sahip olabilecekler. Yapmanız gereken tek şey indirme sayfasına gidip bu yeni oyunu indirmek. Eğer ortalamanın altında ödeme yaptıysanız da daha fazla ödeme yaparak ortalamayı geçmelisiniz Humble Introversion Bundle'daki Dungeons of Dredmor, Aquaria ve Crayon Physics Deluxe gibi bonus oyunlara erişebilmek için.

Dungeons of Dredmor bonusuna ek olarak Humble Introversion Bundle alan herkes Darwinia, Multiwinia, DEFCON ve Uplink'in kaynak kodlarına da erişebilecek. Yalnız bu oyunların en azından şimdilik özgür yazılım haline getirilmediğini vurgulayalım. Kaynak kodlarını ve bunlarla birlikte elde edeceğiniz geliştiricilere özel forum ve vikilere erişim hakklarıyla bu oyunlar üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

Dungeons of Dredmor pek oynamadığım bir türe ait bir oyun, bu yüzden hakkında fazla bilgi veremeyeceğim. Bölüm Sonu Canavarı ve Ekşi Sözlük'ten oyun hakkında yeterli bilgiyi bulabileceğinizi tahmin ediyorum. Ben de ilk fırsatta şu Türkçe video incelemeyi izleyeceğim. O zamana kadar kısa bir alıntıyla oyun hakkında bir fikrimiz olsun:
Dungeons of Dredmor, Gaslamp Games tarafından geliştirilen, sıra tabanlı rol yapma oyunu türlerinden biri olan Roguelike'ın özelliklerini barındıran bağımsız bir bilgisayar oyunudur.

Oyunda Lord Dredmor'un zindanlarında dolaşarak karşınıza çıkan düşmanlardan kurtulmaya ve Dredmor'a adım adım yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Bu yolda karşınıza çıkan tüm eşyaları toplayarak yeni eşyalar üretebilir ve düşmanlarınızı geçtikçe karakterinizi geliştirip daha güçlü hale gelebilirsiniz.
Önceki yazıda söylediğim gibi yalnızca bir hafta kaldı Humble Introversion Bundle'ın sona ermesine. DRM'siz, çok platformlu, istediğiniz fiyata alabileceğiniz ve tüm bunlara ek olarak yardım kuruluşlarına destek olabileceğiniz bu paketi almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prince of Persia'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

Dinozorus

Amazing Studio